BOX OF REFLECTION

"Kisah Sentap Yang Membuatkan Anda Terpaku, Menitiskan Air Mata Serta Menyuntik Semangat Dalam Diri Anda"

Betul tak, ini yang anda sedang lalui sekarang?

BENDA BOLEH HEALING,
KENAPA NAK KENA PENDAM?

Jika Anda Nak..

Apa Kata Pembaca...

"Saya introvert dan tak banyak bergaul dengan orang lain, tapi masa baca Box Of Reflection ni, esp Kun Anta, timbul rasa yakin untuk bergaul dengan orang-orang baru. Alhamdulillah, saya berjaya atasi rasa malu tak bertempat dan sedang belajar untuk lebih faham tentang keadaan sekeliling."
Syafiqah
"Buku Kun Anta ni banyak kisah-kisah motivasi dan inspirasi yang sangat berguna dan memberi kesan dalam hidup saya, banyak pengajaran yang saya dapat apabila saya membaca buku ini. Sebahagian dari kisah-kisah dalam buku ini adalah dari pengalaman penulis sendiri dan membuatkan saya lebih terkesan"
Farhana
"Bila baca buku Ayat Cinta Dari Tuhan ni baca satu cerita tak cukup. Nak baca lagi dan lagi. Betul la orang kata, buku ni memang menyuntik semangat dalam diri pembaca. Terus rasa nak habiskan baca buku tu cepat2. Nak tahu apa lagi iktibar yang boleh dikutip dalam cerita lepastu. Buku yang santai tapi sampai maksudnya. Sangat sesuai untuk bacaan semua terutama sekali bagi anak-anak muda yang dahagakan inspirasi dan keyakinan diri."
Amirah
"Saya memang suka cerita-cerita pendek, senang nak habiskan sekali baca saja. Ada beberapa cerita yang saya suka baca banyak kali dalam set Box Of Reflection ni, terutama bab sedekah. Dalam kisah tu, kita diajar untuk yakin dengan Allah sebagai pemberi rezeki. Semoga saya dan kita semua dikurniakan keyakinan bahawa rezeki tak pernah salah alamat."
Hafizah

Anda Wajib Baca Halaman Ni Sampai Habis!

"Ujian datang dari pelbagai arah dan jenis. Ujian kesakitan, masalah atau kegagalan dalam hidup, kemiskinan bahkan kekayaan pun adalah ujian yang perlu diuruskan dengan baik.

Tapi bagaimana kalau ujian yang dihadapi tak dapat diuruskan dengan baik? Sudah pasti anda berada dalam keadaan yang tertekan atau mungkin dah ada semua perkara yang disukai dalam hidup tapi hati masih rasa kosong."

Box Of Reflection

Box Of Reflection

Box Of Reflection

Box Of Reflection

Apa Yang Anda Dapat...

Buku Ini...

"Baca buku ini, belajar, sedar, percaya dan tingkatkan Iman anda kepada Allah.

Buku ini bakal menghilangkan rasa sedih yang bersarang di dada seterusnya memberi semangat baru kepada anda untuk meneruskan dan mengharungi hidup yang mendatang.

Letakkan kepercayaan anda pada Allah dan Nabi Muhammad, In Sya Allah anda tidak akan dikekang oleh kesesatan."

Dah Settle Baca Semua Di Atas?

Dah Settle Baca
Semua Di Atas?

Sedang Berlangsung!! Sedang Berlangsung!! Sedang Berlangung!!

Box Of Reflection

(12 dalam 1)

RM70.00

RM55

"Stok Semakin Berkurang!"