Preloader
SOMETHING TO REMEMBER

Almond Chocolate Chip

Almond Choco Chip Cookies is a legend taste of cookies with almond knib which will not be swallowed up by time

Double Chocolate

Double Chocolate Cookies is a crunchy, crisp cookies that rich with chocolate taste and dotted chunks of white chocolate chip all in one

Swedish Delight

Swedish Delight Cookies is one of our favourite cookies. It really melts in a mouth and has some flacky pumpkin seed to make it more delicious!

Luxury Taste For Everyone

The Biscoit Box includes an exclusive with 3 type of cookies Almond Chocolate Chip, Double Chocolate and Swedish Delight. Biscoit cookies is a perfect gift to show appreciation, and reinforce relationship with our love one. Let our cookies be a part of your gifts for every celebration and special occasion that can make someone feel special, so let your gift be something memorable too!

Almond Chocolate Chip

6 Benefits Of Almonds

5 Benefits Of Cocoa

Double Chocolate

Swedish Delight

6 Benefits of Pumpkin Seeds

3 Flavours in 1 Box
with Premium Ingredients

Normal Price RM 95.00

Now RM 79.00

How We Deliver to You

1

Order with Mahsyar.com

Go to Mahsyar.com and choose our Biscoit Box.

2

Reach your Home

We will deliver it to your home by courier. When you open the box, you will be fascinated by the Biscoit Box.

3

Ready to Eat

Enjoy our cookies with the people you love is best way to eat them.

What our Customers are saying

Puan Syahira
Read More
saya dah rasa ketiga-tiga cookies biscoit ni sangat sangat sedap, ranggup dan sangat terasa mcm premium walaupun harga sangat berpatutan. Saya sangat suka yang double chocolate tu memang terasa sangat chocolate tu memang tak rugi beli 3 combo tu 👍🏻🥰
Puan Iti
Read More
"Saya ni orang yang kurang suka makan makanan-makanan manis ni, tapi bila rasa Biscoit ni, memang best, sebab rasanya kurang gula dan ada rasa premium dekat dalam biskut tu. Nak bagi hadiah pun sangat sesuai sebab kotak dia sangat premium. Rasa dah premium, kotak pun premium jugak. Memang kena dengan tagline Biscoit ni, Luxury Taste For Everyone.🌟🌟🌟🌟🌟”
Puan Sya
Read More
Rasa lebih yakin nak order sebab produk muslim. Jadi insyaAllah kebersihan dan kualiti biskut dijaga dengan baik. Saya confirm akan order untuk puasa dan raya ni. Kalau habis masa bulan puasa pun boleh repeat order lagi tapi harap-harap stok masih ada masa tu. 👍🏻”
Previous
Next

For A Better Taste

Biscoit is a high quality homemade cookies with premium ingredients. We created homemade cookies to serve for you and as a gift to your loved one with our Biscoit Cookies.

Almond Chocolate Chip

Almond Choco Chip Cookies is a legend taste of cookies with almond knib which will not be swallowed up by time

Double Chocolate

Double Chocolate Cookies is a crunchy, crisp cookies that rich with chocolate taste and dotted chunks of white chocolate chip all in one

Swedish Delight

Swedish Delight Cookies is one of our favourite cookies. It really melts in a mouth and has some flacky pumpkin seed to make it more delicious!

Luxury Taste
For Everyone

An exclusive with 3 type of cookies Almond Chocolate Chip, Double Chocolate and Swedish Delight. Perfect gift to show appreciation, and reinforce relationship with our love one. Let our cookies be a part of your gifts for every celebration and special occasion.

Almond Chocolate Chip

6 Benefits Of Almonds

5 Benefits Of Cocoa

Double
Chocolate

Swedish
Delight

6 Benefits of Pumpkin Seeds

3 Flavours in 1 Box
with Premium Ingredients

Normal Price RM 95.00

Now RM 79.00

How We
Deliver to You

Order with Mahsyar.com

Go to Mahsyar.com and choose our Biscoit Box.

Reach your Home

We will deliver it to your home by courier. When you open the box, you will be fascinated by the Biscoit Box.

Ready to Eat

Enjoy our cookies with the people you love is best way to eat them.

What Our Customers
are Saying

Puan Syahira
Read More
saya dah rasa ketiga-tiga cookies biscoit ni sangat sangat sedap, ranggup dan sangat terasa mcm premium walaupun harga sangat berpatutan. Saya sangat suka yang double chocolate tu memang terasa sangat chocolate tu memang tak rugi beli 3 combo tu 👍🏻🥰
Puan Iti
Read More
"Saya ni orang yang kurang suka makan makanan-makanan manis ni, tapi bila rasa Biscoit ni, memang best, sebab rasanya kurang gula dan ada rasa premium dekat dalam biskut tu. Nak bagi hadiah pun sangat sesuai sebab kotak dia sangat premium. Rasa dah premium, kotak pun premium jugak. Memang kena dengan tagline Biscoit ni, Luxury Taste For Everyone.🌟🌟🌟🌟🌟”
Puan Sya
Read More
Rasa lebih yakin nak order sebab produk muslim. Jadi insyaAllah kebersihan dan kualiti biskut dijaga dengan baik. Saya confirm akan order untuk puasa dan raya ni. Kalau habis masa bulan puasa pun boleh repeat order lagi tapi harap-harap stok masih ada masa tu. 👍🏻”
Previous
Next

For A Better Taste